نهال هلو انجیری زعفرانی یکی از پر طرفدارترین در بین ارقام هلوها میباشد که با طعم بسیار خوب و آبدار، رنگ زرد زعفرانی را به پوست و گوشت خود اختصاص داده است.

از لحاظ رنگ و کیفیت و ماندگاری، این رقم بسیار عالیست. ماندگاری بالای هلو انجیری زعفرانی در مقابل گرمای تابستان موجب شده که جزء ارقام اقتصادی باشد. هلو انجیری زعفرانی به شکل گسترده و بسیار سریع رشد نموده و فصل پاییز بهترین زمان برای کاشت آن میباشد.

نهال هلو انجیری زعفرانی

باردهی هلو انجیری زعفرانی 2 سال پس از کاشت بوده و برداشت نوع زودرس آن در تیرماه و نوع دیررس آن در شهریور ماه می باشد .نهال های هلو انجیری زعفرانی نیز باید در فواصل 3 متر در 3 متر کاشته شوند .

مدت زمان انبارداری هلو انجیری زعفرانی به مدت 2 ماه بوده و این نهال ها پیوندی بر روی پایه GN15 می باشند که این امر موجب شده تا عمر اقتصادی آنها حدودا بالای 20 سال باشد. همچنین این پیوند باعث شده تا درخت بطور متوسط دارای عملکرد 2 الی 2.5 برابر بیشتر نسبت به سایر ارقام پایه بذری و تولید میوه های درشت تر و باکیفیت شود.

هلو انجیری زعفرانی که از طریق مهندسی ژنتیک و اصلاح نباتات از راه کشت بوجود امده در کشور ما به دلیل مشتری پسندی و اقتصادی بودن از پرفروش ­ترین انواع نهال هلو می باشد .

هلو انجیری زعفرانی مقاومت خوبی در حمل و نقل داشته و کیفیت خود را حفظ میکند و  در بیشتر نقاط کشور قابلیت کشت دارد. درخت هلو انجیری زعفرانی نیز دارای ریشه هایی عمودی و تنه ای نیمه قوی میباشد، لذا در کاشت آن حتما باید به عمق خاک توجه شود.

مشخصات نهال هلو انجیری زعفرانی

  • طعم: شیرین
  • عمر اقتصادی:۲۰سال
  • تحمل سرما: 25 الی 30 درجه
  • باردهی: از سال دوم
  • فاصله کاشت: 3 در 3 متر
  • آبیاری: 10 لیتر در هفته
  • مدت انبارداری: 2 ماه
  • نوع مصرف: تازه خوری
  • برداشت رقم زودرس: تیر ماه
  • برداشت رقم دیررس: شهریور ماه
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    09120454526