نهال هلو انجیری خونی : هلو انجیری خونی میوه ای با بافت سفت و خاصیت حمل و نقل بالا میباشد که دارای هسته چسبیده به گوشت میوه، پوست و گوشت قرمز قرمز رنگ، شیرین و بسیار خوش طعم میباشد.

میوه ی هلو انجیری خونی کاملا دیررس است و ماندگاری بالایی دارد. گل های صورتی رنگ این نهال در اوایل بهار و قبل از رشد برگ ها باز میشوند و زمان برداشت محصول نیز اواخر تیر ماه میباشد.

هلو انجیری خونی نسبت به افات مقاومت بالایی دارد و دیرگل میباشد و باردهی آن از سال دوم شروع میشود. فاصله کاشت نهال هلو انجیری خونی 3 متر در 3 متر میباشد و درسالهای نخست کاشت حدودا 10 لیتر آب در هفته برای این نهال کافیست. عمر اقتصادی آن نیز حدودا 15 الی 20 سال می‌باشد

نهال هلو انجیری خونی

خاستگاه اصلی هلو انجیری خونی، کشور چین است و بر پایه‌های آلو وحشی و شفتالو پیوند زده می‌شود. درخت هلو انجیری خونی میتواند در دمایی تا 25 الی 30 درجه سانتی ‌گراد زیر صفر، در مقابل سرما مقاومت کند.

درخت هلو انجیری خونی محکم و مقاومت بالایی در برابر باکتری ها دارد. این نوع هلو که میوه آن بسیار درشت و بازار پسند است در بین هلو انجیری ها زودرس ترین هلو است. مصرف هلو انجیری خونی تازه‌خوری و مدت انبارداری آن نیز 40 روز میباشد.

هلو انجیری خونی یک نهال خود بارور بوده نیاز به رقم گرده افشان نداشته و استفاده از ارقام گرده افشان تاثیری در باروری آن ندارد. برای درخت هلو انجیری خونی باید از سیستم گلدانی باز استفاده شود تا گردش هوا بین شاخه ها به خوبی انجام شده و از شیوع بیماری های قارچی جلوگیری شود.

 

خصوصیات نهال هلو انجیری خونی

  • آبیاری:۱۰ لیتر در در هفته
  • تحمل سرمای زمستانی:  20-الی 35
  • زمان رسیدن میوه: اواخر تیرماه
  • عمر اقتصادی: 15 الی 20 سال
  • تحمل خشکی: نیمه متحمل
  • باردهی:از سال دوم
  • فاصله کاشت: 3 در 3 متر
  • گوشت و پوست قرمز
امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    09120454526