نهال هلو جوادی رقمی مناسب جهت احداث باغات هلو جهت تولید بهینه ی محصول تجاری هلو در دنیا محسوب می گردد. این رقم دارای ویژگی های منحصر بفردی بوده و در برابر آفات و بیماری ها مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.
محصول نهال های هلو جوادی 75 درصد دارای رنگ زرد تیره با شکل گرد و گوشت سفت و کیفیت عالی برای حمل و نقل در بازار میوه است. این هلو که دارای گوشت زعفرانی با هسته کوچک میباشد در اوایل شهریور ماه برداشت میشود. نیاز سرمایی نهال های هلو جوادی برای خروج از خواب زمستانه بسته به سن درخت و شرایط اقلیمی بین 500 تا 1000 ساعت دمای زیر 7 درجه سانتی گراد می باشد.
رقم هلو جوادی خود بارور بوده و نیازی به استفاده از ارقام گرده افشان نمیباشد زیرا گرده افشانی توسط باد انجام می شود ولی در صورت کندو گذاری مقدار محصول افزایش میابد. با اینکه درخت هلو جوادی محکم میباشد اما معمولآ تعداد میوه تشکیل شده بسیار بیشتر از حد تحمل درخت بوده و باید حتمآ تنک شود.
باردهی هلو جوادی پیوندی از سال دوم شروع شده و به طور متوسط دارای عملکرد 2 الی 2.5 برابر نسبت به نهال های هلو جوادی پایه بذری می باشد. همچنین باغداران عزیز دقت نمایند که فواصل کاشت توصیه شده برای نهال های هلو جوادی بصورت 3 در 4 متر می باشد.
میزان آبیاری درخت هلو جوادی در فصول مختلف سال و شرایط اقلیمی و آب و هوایی متغیر است، اما بطور معمول به ازای هر روز از فصول بهار 2 لیتر و برای فصل های تابستان در ازای هر روز 3 لیتر آب برای هر نهال در نظر گرفته شود.
مشخصات نهال هلو جوادی
- رقم تجاری و پربار
- بسیار بازار پسند
- زمان میوه دهی: اوایل شهریور
- سال باردهی: از سال دوم
- مقاوم در برابر سرما
- فواصل کاشت نهال: 3 در 4 متر
- میزان آبیاری: به ازای هر روز 2 الی 3 لیتر
بدون دیدگاه