نهال به محلی اصفهان یکی از نهال های مرغوب اصفهان است که بازده بسیار خوبی دارد. منشا اصلی این رقم نهال در ایران است و به طور عمده در اصفهان کاشته می شود. این نهال یکی از انواع اولیه تولید است و از سال اول کاشت میوه می دهد.

نهال به محلی اصفهان میوه های یک دست با کیفیت تولید می کند که اندازه آنها بزرگتر از انواع دیگر است. این شاخص بازار خوبی نیز دارد. ارتفاع این نهال به ۵ متر می رسد ، دارای یک میوه کرکی زرد ، بسیار آبدار و خوش طعم است. آنها عمدتا از اصفهان برای تهیه مربا استفاده می کنند.

مشخصات نهال به محلی

کشور سازنده:ایران
عمر اقتصادی:۵۰
زمان رسیدن:اوایل مهر
تحمل خشکی:زیاد
تحمل سرما:۳۰الیc۳۵
پایه:زالزالک – به
رنگ میوه:زرد
باردهی:از سال دوم
فاصله کاشت:۳*۳
آبیاری:۱۰ لیتر در ۲۰ روز
انبارداری:۱۰ماه
نوع مصرف:تازه خوری – مربایی

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    09120454526